Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le gâteau éponge
- 1 orange (environ 200 g), zeste, jus et pulpe
- 4 œufs
- ¼ c. à café de sel
- 40 g de sucre en poudre
-
30
g de farine de blé
veya 30 g de fécule de maïs - 20 g de fécule de maïs
- 5 g de levure chimique
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 25 g d'huile végétale
La crème à l'orange
- 1 œuf
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 40 g de sucre en poudre
L'assemblage du gâteau
- 1 c. à soupe de sucre glace (facultatif)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 780.4 kJ / 186.5 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 18.3 g
- Yağ
- 10.9 g
- Doymuş Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 161.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cake pistache et fleur d'oranger
1h
Cake orange-pavot
1h
Cake aux fruits secs
2sa
Moelleux citron-myrtille
1 godz. 5 min
Petits cakes à l’orange, glaçage citron vert
1h 25min
Sablés de Pâques
1sa 30 dk
Cake au citron
1h 50 min
Tarte au citron et au thé noir
1h 45 min
Petits fours aux amandes
30 min
Gâteau moelleux ricotta, citron vert et framboises
2sa
Focaccia aux figues
2 godz. 10 min
Poisson à la chermoula, couscous vert
45 min