Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 bouquet de persil plat frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 50 g de Sbrinz, en morceaux (2 cm)
- ½ citron, zeste prélevé à l’économe
- 550 g de poireaux, en morceaux (3 cm)
- 300 g de pâtes sèches (penne rigate, cuisson 10-12 minutes)
- 450 g d'eau
- 300 g de crème entière
- 1 ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu (par ex. de Tasmanie)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2543 kJ / 613 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 32 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto à la tomate et burrata
30 min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50min
Risotto alle cinque P
30 min
Risotto aux carottes et endives
40 min
One pot de riz à la tomate
30 min
Gratin de gnocchis au poireau
50min
Risotto aux poivrons
35 min
Linguine à la carbonara de courgettes
30 min
Gratin de cornettes
50min
Polenta et ragoût de champignons
45 min
Risotto au citron et épinards
30 min
Risotto à la courge
35 min