Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pesto
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Basilikum, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
-
50
g Pinienkerne, geröstet
veya 50 g Mandeln, blanchiert - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Olivenöl
- 50 g Wasser (siehe Tipp)
Tomatensalat
- 30 g Essig
- 60 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- ¼ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 450 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 100 g rote Zwiebeln, in Ringen (2 mm)
Risotto und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 250 g Risottoreis
- 500 g Wasser
- 150 g Weißwein, trocken
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 - 2 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 250 g Burrata, abgetropft, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3885 kJ / 929 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 59 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 2037 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15 Min
Gnocchi mit grünem Spargel und Zitronenrahm
35min
Burrata-Brot-Salat mit Erdbeer-Salsa
20min
Halloumi-Sandwich mit Ofengemüse
1 godz.
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30 Min
Grünes Spargel-Risotto
45 Min
Linguine mit Pesto Primavera
20min
Caesar-Nudelsalat
35min
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30 Min
Grünes Risotto
35min
Pasta Verde - Orecchiette mit cremiger Erbsen-Sauce
30 Min
Rucola-Feta-Risotto
40 min