Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Chorizo, in Würfeln (1 cm)
- 20 g Öl
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Risottoreis (z. B. Carnaroli, Arborio), 14-15 Minuten Garzeit
- 750 g Wasser, warm
- 100 g Weißwein, trocken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 50 g Tomatenmark
- 50 g Paprikamark
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- 20 g Butter, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2925 kJ / 699 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 37 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 1809 mg
Alternatif tarifler
Kimchi-Risotto
25min
Chili-Cheese-Fries
40min
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30min
Miso-Udon-Carbonara
25min
Graupenrisotto mit Rucola und Chorizo
30min
Chorizo-Eintopf mit Gemüse, Kichererbsen und Pasta
35 min
Weiße Bolognese
45 min
Salsiccia-Risotto
30min
Chili con Chorizo
30min
Süßkartoffel-Chorizo-Eintopf
40min
Miso-Udon-Nudeln
20min
Ajvar-Couscous mit Hähnchen
30min