Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Red sauce
- 200 g extra virgin olive oil
- 80 g rusk, cut in small pieces
- 2 red capsicums, cut in pieces
- 10 g garlic cloves
- 15 g red wine vinegar
- 100 g water
- 1 tsp ground black pepper
- 2 tsp salt
Green sauce
- 200 g fresh coriander leaves, plus extra for garnishing
- 2 green capsicums, cut in pieces
- 15 g garlic cloves
- 100 g water
- 1 ½ tsp salt
- 100 g extra virgin olive oil
- 10 g white wine vinegar
Mini potatoes
- 500 g baby potatoes, with skin
- 600 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1446 kJ / 345 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Korean Ramen with Tofu
50min
Blueberry Yoghurt
13hod.
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35 min
Bamia (Okra Lamb Stew)
1 Std. 50 Min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 min
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2 Std. 30 Min
Courgette and Lemon Sorbet
8 Std. 5 Min