Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di pane a dadini
- 3 peperoni rossi
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di acciughe sotto sale, dissalate
- 30 g di olive di Gaeta
- 10 g di capperi sotto sale, dissalati
- 1 spicchio di aglio
- 2 pizzichi di origano secco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 783.7 kJ / 187.3 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 16.9 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 354.1 mg
Alternatif tarifler
Gattò di patate
1 Std. 30 Min
Salsa al cioccolato
10min
Pasta fredda alla norma
30 Min
Pasta ‘ncasciata
1 Std. 55 Min
Quiche alle cipolle
1 Std. 30 Min
Peperoni ripieni alla barese
55 Min
Timballo di riso alla siciliana
1 Std. 30 Min
Torta di riso cacio e pepe
1 Std. 30 Min
Gattò di patate e spinaci
2 Std.
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2 Std.
Gattò di zucca e patate
1 Std. 40 Min
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min