Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 2 uova
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di fecola di patate
- olio extravergine di oliva q.b.
- 150 g di provola, a fette
- 80 g di prosciutto cotto, a fette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 874 kJ / 209 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Karbonhidrat
- 15.2 g
- Yağ
- 11.2 g
- Doymuş Yağ
- 5.4 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 385.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frullato bianco
10 Min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30min
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40min
Taralli alle cipolle
3u. 30min
Mendiants al cioccolato
1h
Pop corn di patate
1 Std. 30 Min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1 Std. 30 Min
Focaccine alla curcuma
4u. 30min
Torta salata con melanzane e scamorza
1 Std. 30 Min
Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo
1 Std. 30 Min
Crostata di pomodori con pesto
1 Std. 30 Min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min