Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 2 uova
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di fecola di patate
- olio extravergine di oliva q.b.
- 150 g di provola, a fette
- 80 g di prosciutto cotto, a fette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 874 kJ / 209 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Karbonhidrat
- 15.2 g
- Yağ
- 11.2 g
- Doymuş Yağ
- 5.4 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 385.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2 godz.
Tra-pizza alla parmigiana di melanzane
5 Std. 30 Min
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45min
Taralli alle cipolle
3h 30min
Polpettone spinaci e pancetta
1h 30min
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo
1h 30min
Focaccia millebolle
28 Std.
Polpette di peperoni
1h
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Gattò di patate e spinaci
2 godz.
Rotolo di frittata
45min