Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 EL Öl
- 1 TL Gulasch-Gewürzmischung (siehe Tipp)
- 1 TL Wild-Gewürz
- 30 g Tomatenmark
- 2 TL Salz
- 700 g Hirschbraten, in Würfeln (2,5 cm)
- 600 g Wildfond
- 35 g Mehl
- 150 g Rotwein, trocken
- 200 g Kartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- 250 g braune Champignons, geviertelt
- 70 g Preiselbeerkompott
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 846 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kalbfleisch-Stifado
5h 35 min
Kalbsgulasch mit Kartoffeln und Äpfeln
1sa 20 dk
Saibling nach italienischer Art mit Paprikadip und Fenchelsalat
1 godz. 40 min
Wolfsbarsch mit Bouillon-Gemüse
3h 30 min.
Lammkotelettes mit Blutorangensauce
1 godz. 10 min
Marinierter Hirschrücken mit Rotkohlsalat
26h
Bärlauch-Buletten
30min
Portwein-Bäckchen mit Spätzle
5h 10min
Chowder
45min
Ochsenbäckchen
5 Std.
Ungarische Gulaschsuppe
2 godz.
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1 godz. 15 min