Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 EL Öl
- 1 TL Gulasch-Gewürzmischung (siehe Tipp)
- 1 TL Wild-Gewürz
- 30 g Tomatenmark
- 2 TL Salz
- 700 g Hirschbraten, in Würfeln (2,5 cm)
- 600 g Wildfond
- 35 g Mehl
- 150 g Rotwein, trocken
- 200 g Kartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- 250 g braune Champignons, geviertelt
- 70 g Preiselbeerkompott
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 846 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weißkohl-Fenchel-Topf mit Lachsfilet
40min
"Pastanaken" mit angedämpftem Gewürz-Lachs
1h 30min
Spargel-Rucola-Suppe
40min
Weizenbier-Risotto mit Meeresfrüchten
45min
Ochsenbäckchen
5h
Andalusische Fischsuppe
50min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3 Std.
Wolfsbarsch mit Bouillon-Gemüse
3sa 30 dk
Kalbsrollbraten mit Pfifferlingsfüllung
3 Std. 15 Min
Rauchige Paella mit Schweinebäckchen
1 Std. 10 Min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3h 50min
Rheinischer Sauerbraten
51h