Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Möhre, in Stücken (3 cm)
- 100 g Porree, in Ringen (2 cm)
- 100 g Knollensellerie, in Stücken (3 cm)
- 100 g Bündnerfleisch, in Streifen (2 cm)
- 30 g Butter
- 80 g Perlgraupen
- 900 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 100 g Sahne
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- ½ Bund glatte Petersilie, abgezupft, gehackt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1137 kJ / 273 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Italienischer Linseneintopf
1 Std.
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1 Std.
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40min
Linsen-Apfel-Eintopf mit Schweinefleisch
55 Min
Graupensuppe
1 Std.
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35p
Ritschert
1 Std.
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1 Std.
Borschtsch
50 Min
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1h 45min
Kürbis-Kasseler-Eintopf mit Graupen
35p
Westfälische Erbsensuppe
4 godz.