Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chimichurri Sauce
- 4 garlic cloves
- 100 g shallots, halved
- 30 g cilantro, fresh, leaves and tender stems
- 15 g parsley, fresh, leaves and tender stems
- 2 tbsp oregano, dried
- 200 g extra virgin olive oil
- 60 g white wine vinegar
- 30 g lemon juice
- 1 tsp crushed red pepper
- 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
- 2 pork tenderloin (approx. 450-485 g ea.)
Warm Rice Salad & Grilling
- 15 g parsley, fresh, leaves only, plus extra to garnish
- 85 g extra virgin olive oil
- 60 g capers, drained
- 60 g lemon juice
- 1 ½ tsp salt, divided
- 995 g water
- 255 g white long-grain rice
- 300 g carrots, in half moons (1 cm/½ in.)
- 1 red bell pepper, in pieces (2 cm/1 in.)
- 1 yellow pepper, in pieces (2 cm/1 in.)
- 395 g zucchini, in half moons (2 cm/1 in)
-
onion, to brush grill
veya vegetable oil, to brush grill
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3138 kJ / 750 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 44 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 1204 mg
Alternatif tarifler
Citrus Margarita
10min
Steak au Poivre
20min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1h 10 min
Hot Crab Dip
35 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min
Tinga de Pollo (TM6)
40 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Margarita
10min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13u. 20min