Uyumlu sürümler
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beef Wellington
- ½ oz dried porcini mushrooms
- 4 ½ oz boiling water
- 1 tbsp vegetable oil, to fry
- 17 ½ - 24 oz beef tenderloin
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- 10 ½ oz fresh button mushrooms, quartered
- 2 shallots, halved
- 2 oz unsalted butter, diced
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 oz Madeira wine, dry or sweet
- 1 tsp ground black pepper
- 13 oz puff pastry (see Tip)
Assembly
- 1 large egg, whisked
Carrots, Mashed Potatoes and Gravy
- 17 ½ oz water
- 21 oz carrots, thinly sliced
- 12 oz whole milk
- 35 oz potatoes, peeled, sliced (¼ in.)
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 1 ½ oz Madeira wine, dry or sweet
- ground black pepper, to taste
- 1 oz unsalted butter, diced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 5694.6 kJ / 1361 kcal
- Protein
- 52.2 g
- Karbonhidrat
- 119.5 g
- Yağ
- 72.8 g
- Doymuş Yağ
- 27.2 g
- Lif
- 13.4 g
- Sodyum
- 1541.5 mg
Alternatif tarifler
Brioche Buns
2h
Traditional Canadian Pie Pastry
15 Min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM6)
40min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Chicken Enchiladas
40min
Spiralized Skirt Steak Salad
35min
Orange Creamsicle Whip
10 Min
Steak au Poivre
20 Min
Slow Cooked Pot Roast
6 Std. 20 Min
Melon Seed Horchata
10 Min
Veal Sweetbreads with Green Onions
3 Std.
Sous-Vide Osso Buco
12h 40min