Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 pork loin (approx. 1360 g)
- 225 g bacon, cured, smoked, sliced
- salt, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
- 340 g white wine
- 2 red onions, sliced into rings
- 2 apples, cored and sliced into rings
- 3 bay leaves, dried
- 3 sprigs rosemary, fresh
- 85 g Parmesan cheese, cubed
- 2 tsp white pepper, ground
- 1 tbsp Dijon mustard
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1100.6 kJ / 263 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 11.8 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 6.2 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 365.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Wild Rice Pork Pilaf
1 Std. 10 Min
Pork Pilaf
45 Min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
40 Min
Russian salad
1 Std. 15 Min
Potato goulash
1 Std.
Pork tenderloin with mustard sauce
30 Min
Greek Style Pork Stew
1 Std.
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.
Spicy Pork with Tomatoes
35 Min