![Ukrainian chebureks Ukrainian chebureks](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AA109453-8E86-46BE-870F-B7A9792FA0CF/Derivates/af8249d3-0c74-47da-a1c5-b4a309f6ad78.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Filling
- 100 g brown onion, cut into halves
- 15 g grapeseed oil
- 500 g beef chuck steak, sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 10 g fresh parsley, leaves only (approx. 1 bunch)
- 1 tbsp dried marjoram or thyme
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
Dough
- 350 g plain flour, plus extra to dust
- 300 g water
- 30 g grapeseed oil, plus extra to fry
- ¾ tsp white sugar
- ¾ tsp salt
- 1 egg yolk
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1017.9 kJ / 243.3 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Karbonhidrat
- 28.4 g
- Yağ
- 7.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 450.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan de Sal
2 Std. 20 Min
Honey cake
49h 30min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries
45min
Classic Polish 'tort'
2h 25min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4h 20min
Baked Cabbage Pierogis
2 Std. 30 Min
Polish egg salad with tartar sauce
10min
Baked pâté
3 Std.
Liver Cake
1h 50min
Poppy seed strudel
3h 15min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 Std.
Turkey meatballs in dill sauce
1 Std. 30 Min