Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Filling
- 100 g brown onion, cut into halves
- 15 g grapeseed oil
- 500 g beef chuck steak, sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 10 g fresh parsley, leaves only (approx. 1 bunch)
- 1 tbsp dried marjoram or thyme
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
Dough
- 350 g plain flour, plus extra to dust
- 300 g water
- 30 g grapeseed oil, plus extra to fry
- ¾ tsp white sugar
- ¾ tsp salt
- 1 egg yolk
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1017.9 kJ / 243.3 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Karbonhidrat
- 28.4 g
- Yağ
- 7.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 450.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Potato Pancakes
45 min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
BBQ chicken pizza
1h 30min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1 godz. 45 min
Baked Cabbage Pierogis
2h 30min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 Std. 20 Min
Spiced Polish Christmas cake
99u. 30min
Ukrainian borscht
35min
Poppy seed strudel
3h 15min
Pierogi (Cheese dumplings)
1h 30min
Honey cake
49h 30 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 Std. 20 Min