Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Filling
- 100 g brown onion, cut into halves
- 15 g grapeseed oil
- 500 g beef chuck steak, sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 10 g fresh parsley, leaves only (approx. 1 bunch)
- 1 tbsp dried marjoram or thyme
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
Dough
- 350 g plain flour, plus extra to dust
- 300 g water
- 30 g grapeseed oil, plus extra to fry
- ¾ tsp white sugar
- ¾ tsp salt
- 1 egg yolk
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1017.9 kJ / 243.3 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Karbonhidrat
- 28.4 g
- Yağ
- 7.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 450.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Potato Pancakes
45min
Pierogi (Cheese dumplings)
1h 30min
Beef Goulash Soup
1h 15min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Ukrainian borscht
35min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 Std.
Baked Cabbage Pierogis
2 godz. 30 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 35 min
Sauerkraut soup
50min
Driver
10min
Poppy seed strudel
3 godz. 15 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min