Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 795 g stewing beef, trimmed and cubed (2.5 cm)
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp ground smoked paprika
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- ½ tsp ground cayenne pepper
- 1 ¼ - 1 ¾ tsp sea salt, to taste, divided
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 15 - 30 g fresh cilantro roots and stalks (leaves reserved to garnish) (see Tip)
- 20 g olive oil
- 200 g red onions, cut into wedges (approx. 4 cm)
- 1 jalapeño pepper, fresh, halved, deseeded (optional)
- 2 garlic cloves
-
170
g red bell peppers, deseeded and cut into pieces (2.5 cm)
veya 170 g yellow peppers, deseeded and cut into pieces (2.5 cm) - 2 tsp cocoa powder
- 1 tbsp red wine vinegar
-
795
g canned crushed tomatoes
veya 795 g canned chopped tomatoes - 1 tsp instant coffee, freeze-dried
- 1 tbsp cornstarch
- 1 tbsp water
- 395 g canned kidney beans, rinsed and drained
- 395 g canned black beans, rinsed and drained, (optional)
- sour cream, to serve
- grated cheddar cheese, to serve (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3780.8 kJ / 903.6 kcal
- Protein
- 51.6 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 53.4 g
- Doymuş Yağ
- 19.2 g
- Lif
- 18.1 g
- Sodyum
- 1276.7 mg
Alternatif tarifler
Marry Me Chicken
40 Min
Ground Beef Taco Filling
25 Min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 Std.
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 Min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 Min
Peeling Ginger
5 Min
Sous-Vide Sausage Ragù
2 godz. 25 min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 Std. 15 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 Min
Southern Banana Pudding
4 Std. 45 Min