Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 50 g de miel
- 150 g d'eau
- 4 brins de romarin frais
- 500 g d'abricots frais, coupés en deux
Le jour même
- 40 g de dattes dénoyautées
- 40 g d'amandes décortiquées
- 100 g de farine de blé
- 65 g de beurre doux, mou et en morceaux
- 90 g de sucre roux
- 1 œuf
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 30 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 1 blanc d'œuf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2332.3 kJ / 556.8 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 69.5 g
- Yağ
- 24.3 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 503.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baba ganoush (purée d’aubergines au tahini)
45 Min
Cake orange-pavot
1h
Brioche des rois citron et fève tonka
4 Std. 30 Min
Biscuits au citron
55 min
Sauce tomate
55 min
Sorbet citron-estragon et biscuits à la noisette
12h 25min
Cake au citron
1 godz. 50 min
Tarte croustillante aux cerises et à la verveine
1h 20 min
Risotto de printemps au bouillon d'épluchures
Değerlendirme yok
Gaspacho melon, abricot et feta
30 min
Nouilles de carotte et pesto de fanes
50 min
Sorbet au melon
10 Min