Cihazlar ve Aksesuarlar
Brioche slice with crumble
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa
24 portions
Malzemeler
Crumble
-
plain flour70 g
-
white sugar50 g
-
vanilla sugar2 tsp
-
unsalted butter50 g
Dough
-
full cream milk220 g
-
fresh yeast or 3 tsp dried instant yeast40 g
-
white sugar100 g
-
vanilla sugar1 tsp
-
plain flour500 g
-
unsalted butter cut into cubes, plus extra for greasing100 g
-
eggs2
-
sea salt½ tsp
-
seasonal fruit (e.g. blueberries, strawberries, rhubarb), cut into pieces, or jam250 - 300 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
60.3 mg
Protein
3.6 g
Kalori
849.5 kJ /
202.3 kcal
Yağ
6.2 g
Lif
1.1 g
Doymuş Yağ
3.8 g
Karbonhidrat
33.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Polish cuisine: Desserts
6 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Hazelnut chocolate brioche
2sa
Spinach and lemon cake
3sa 45 dk
Fraisier sponge
30sa
Yoghurt cake
1sa 40 dk
Banoffee tartlets
1sa 45 dk
Magic potion
1sa 5 dk
Chocolate truffle cake
2sa 15 dk
Triple layer bundt cake
1sa 30 dk
Almond tuiles
30 dk
Stone fruit crumble
1sa 15 dk
Brunch bread
1sa 15 dk
Almond addiction
1sa