Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g milk
- 40 g salted butter, plus extra melted to brush
- 2 pieces orange peel, no white pith
- 1 vanilla pod, seeds scraped
- 180 g caster sugar
- 80 g plain flour
- 1 egg
- 2 egg yolks
- 30 g orange juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 597.4 kJ / 142.8 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Karbonhidrat
- 22.3 g
- Yağ
- 4.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 45.4 mg
Alternatif tarifler
Boulangère potatoes
1h 40min
Slow-cooked lamb Madras
2h 15min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
1h
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 Std. 20 Min
Caramel peach brioche
2h 15min
Edna's lemon curd teacake
40 min
Traditional French chocolate canelé
49h
Chilli with corn bread
50 min
Persian honeycomb bark
1 godz. 30 min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40 min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25min