Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 200 g di patate a pezzi
- 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 cucchiaino di semi di finocchio
- olio extravergine di oliva q.b.
- 300 g di carne trita di maiale
- 90 g di salsiccia a pezzi
- 2 uova
- 5 g di sale
- 70 g di scamorza affumicata a bastoncini
- pangrattato q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 916 kJ / 219 kcal
- Protein
- 17.6 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 11.1 g
- Doymuş Yağ
- 5.6 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 946.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Polpettone classico (TM6)
1 Std. 15 Min
Rotolo ai piselli
50 Min
Polpettone croccante
1h
Polpettone con salsa ai funghi
1 Std. 30 Min
Rollè di tacchino ripieno con contorno di patate
1 Std. 30 Min
Polpettone di pollo porchettato in crosta di patate
1h 10min
Spirali di frittata arlecchino
2h 30min
Polpettone in salsa di cipolle
1h
Polpettone di pollo e zucca farcito
1 Std. 30 Min
Lasagne salsiccia e mozzarella
1 Std. 40 Min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min