Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 - 4 red peppers (250-300 g each, see tip)
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried basil
- 100 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 150 g pitted green olives
- 60 g sun-dried tomatoes, preserved in oil, drained
- 30 g anchovy fillets, in oil, drained
- 500 g mixed minced meat (e.g. beef and pork)
- 80 g red wine
- 150 g brown onions, quartered
- 50 g olive oil
- 1 tsp sweet paprika
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g raisins
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1934.8 kJ / 462.4 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 26.2 g
- Yağ
- 31.7 g
- Doymuş Yağ
- 19.1 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 659.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Courgetti Carbonara
40 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5h 30min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Chicken with Peppers and Rice
1 Std.
Traditional Austrian Beef Goulash
4 Std.