Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 - 4 red peppers (250-300 g each, see tip)
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried basil
- 100 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 150 g pitted green olives
- 60 g sun-dried tomatoes, preserved in oil, drained
- 30 g anchovy fillets, in oil, drained
- 500 g mixed minced meat (e.g. beef and pork)
- 80 g red wine
- 150 g brown onions, quartered
- 50 g olive oil
- 1 tsp sweet paprika
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g raisins
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1934.8 kJ / 462.4 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 26.2 g
- Yağ
- 31.7 g
- Doymuş Yağ
- 19.1 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 659.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM6)
45min
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2h 15min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 godz. 15 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 godz. 15 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Traditional Austrian Beef Goulash
4h