Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 - 4 red peppers (250-300 g each, see tip)
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried basil
- 100 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 150 g pitted green olives
- 60 g sun-dried tomatoes, preserved in oil, drained
- 30 g anchovy fillets, in oil, drained
- 500 g mixed minced meat (e.g. beef and pork)
- 80 g red wine
- 150 g brown onions, quartered
- 50 g olive oil
- 1 tsp sweet paprika
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g raisins
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1934.8 kJ / 462.4 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 26.2 g
- Yağ
- 31.7 g
- Doymuş Yağ
- 19.1 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 659.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Leek and Potato Soup (TM6)
40min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1h 40min
Traditional Austrian Beef Goulash
4h
Courgette and Potato Parmigiana (TM6)
1h 15 min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1h 15 min
Asparagus Risotto
45min
Courgette and Feta Risotto
30min