Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 400 g de parures d'asperge (épluchures et queues) (2 bottes)
- du sel
- du poivre moulu
- 550 g d'eau
- 2 c. à soupe de ricotta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 125 kJ / 30 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 1 g
Alternatif tarifler
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40 min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30 min
Velouté d'endive
35min
Gougères à la mousse de saumon
25 godz. 35 min
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1h 10min
Velouté de mâche et panais
30 min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3h 35min
Velouté de fanes de radis, quenelle au chèvre frais
40 min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 min
Verrines de crème d'asperges
2 godz. 35 min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55min
Beurre d'escargot
10 min.