![Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3800334a3603f057053ef2614691e7ef/Derivates/64504f81f3a471854840a4a9bc998a1d57178ae2.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 - 500 g de foie gras de canard cru (1 lobe)
- 7 g de sel
- poivre moulu
- 80 g d'abricots secs, coupés en quatre
- 60 g de pruneaux dénoyautés, coupés en quatre
- 1 c. à café bombée de quatre-épices
- 800 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3330 kJ / 796 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 79 g
Alternatif tarifler
Calas de la Nouvelle-Orléans (beignets de riz)
1u.
Bouillon safrané aux pâtes, moules, petits pois et aneth
50 Min
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1 Std. 10 Min
Nage iodée de sot-l'y-laisse aux huîtres
40 Min
Spaghetti aux moules, chorizo et safran
1 Std. 20 Min
Poudre de champignon
5min
Fiadone au citron
3 Std. 50 Min
Poireaux vinaigrette au citron, crème de champignons-kasha
1sa 5 dk
Matelote de roussette au vin rouge
1 Std. 30 Min
Riz semi-complet de Camargue, anchois et artichaut
50 Min
Compote pomme-vanille et biscuits moelleux coco
1u.
Glace melon-pastis et gressins au sésame
2 Std.