Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 - 500 g de foie gras de canard cru (1 lobe)
- 7 g de sel
- poivre moulu
- 80 g d'abricots secs, coupés en quatre
- 60 g de pruneaux dénoyautés, coupés en quatre
- 1 c. à café bombée de quatre-épices
- 800 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3330 kJ / 796 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 79 g
Alternatif tarifler
Bouillon volaille riche en collagène
12h 10min
Mouna brioche de Pâques
8h 55min
Recette du chef Eric Guérin : Lotte champignons noisettes, panais, jus de champignon sarrasin et condiment ail
1h 30min
Gratin de fenouil - Soupe de salade verte et croûtons
1h 30min
Ananas rôtis, glace à la vanille et chantilly
12 godz. 15 min
Granité fraise et tomate
Değerlendirme yok
Chausson à la confiture de prunes
1h
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Dorade royale à l'huile épicée
25min
Chutney de mûres et d'oignons
6h 50 min
Maigre à la vapeur, légumes et riz pilaf
45min
Poireaux vinaigrette au citron, crème de champignons-kasha
1h 5min