Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 rametti di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso fresco o secco (isteğe bağlı)
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
600
g di seppie fresche
veya 600 g di seppioline fresche - 50 g di vino bianco, secco
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 300 g di piselli surgelati
-
200
g di polpa di pomodoro in scatola
veya 200 g di pomodori in scatola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1138 kJ / 272 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Karbonhidrat
- 12.1 g
- Yağ
- 12.7 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minestrone
45 min
Torta di mele
1 godz. 30 min
Dado vegetale
50min
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 30 min
Polpette al sugo
45 min
Piselli al prosciutto
20 min
Purè di patate
50min
Seppie con i piselli
40min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Minestrone
45 min
Rollè di tacchino
50min
Crostata di marmellata
1h 10min