Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 rametti di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso fresco o secco (isteğe bağlı)
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
600
g di seppie fresche
veya 600 g di seppioline fresche - 50 g di vino bianco, secco
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 300 g di piselli surgelati
-
200
g di polpa di pomodoro in scatola
veya 200 g di pomodori in scatola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1138 kJ / 272 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Karbonhidrat
- 12.1 g
- Yağ
- 12.7 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1ωρ. 30 λεπτ.
Purè di patate
50 min
Pesce al vapore con verdure miste
1hod. 20min
Seppie con i piselli
40 λεπτ.
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 λεπτ.
Pasta e fagioli
50 min
Ragù di carne alla bolognese
1ωρ. 30 λεπτ.
Carciofi alla romana
50 min
Piselli al prosciutto
20 λεπτ.
Polpette al sugo
45min
Crostata di marmellata
1h 10 min
Dado vegetale
1hod.