Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 rametti di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 1 peperoncino fresco o secco (isteğe bağlı)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di seppie fresche
- 50 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 300 g di pisellini surgelati
- 200 g di polpa di pomodoro in scatola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1138 kJ / 272 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Karbonhidrat
- 12.1 g
- Yağ
- 12.7 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata di finocchio e carote
40 Min
Pasta frolla
1 Std. 50 Min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Impasto per pizza
1 Std.
Polpette al sugo
45 Min
Purè di patate
50 min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Seppie con i piselli
40 Min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 Min
Roastbeef
55min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Crostata di marmellata
1h 10 min