Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 200 g di patate a pezzi (3 cm)
- 1000 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 10 g di burro
- 200 g di riso (tempo di cottura 16 minuti)
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1000 kJ / 239 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 48.1 g
- Yağ
- 3.8 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minestrone d'orzo
1h
Zuppa di risoni, pancetta e verdure
55 min
Minestra saporita di pasta e verdure
50min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 min
Composta di mele
20min
Minestra di patate
50min
Riso e prezzemolo (Ris e erborin)
45 min
Ragù di carne alla bolognese
1h 15min
Pasta e fagioli
40min
Zuppa di riso
50min
Minestra saporita di pasta e verdure
50min
Pancotto
30 min