Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tbsp sea salt
- 2 fresh salmon fillets, skin on, boneless (approx. 140 g ea.)
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 sprigs fresh parsley, plus extra to garnish
-
2
sprigs fresh dill
veya 2 sprigs fresh thyme - 6 pieces lemon peel, divided
- 1785 g water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
- 2 tsp lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3960 kJ / 946.5 kcal
- Protein
- 80.9 g
- Karbonhidrat
- 1.1 g
- Yağ
- 66.5 g
- Doymuş Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 3092.7 mg
Alternatif tarifler
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 Std.
Baked Spiralized Apples
1 Std. 5 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2h 35min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Steamed Pepper Chicken
1h 45min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 Std. 5 Min