Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tbsp sea salt
- 2 fresh salmon fillets, skin on, boneless (approx. 140 g ea.)
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 sprigs fresh parsley, plus extra to garnish
-
2
sprigs fresh dill
veya 2 sprigs fresh thyme - 6 pieces lemon peel, divided
- 1785 g water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
- 2 tsp lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3960 kJ / 946.5 kcal
- Protein
- 80.9 g
- Karbonhidrat
- 1.1 g
- Yağ
- 66.5 g
- Doymuş Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 3092.7 mg
Alternatif tarifler
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 godz. 5 min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz.
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Sous-Vide Salmon
1 godz.
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Değerlendirme yok
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min
Steamed Pepper Chicken
1h 45min