Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 225 g cashews
- water, to soak
Curry Leaf Oil
- 45 g fresh curry leaf, destemmed
- 60 g grapeseed oil
- 1 pinch sea salt
Curry Leaf Yogurt
- 140 g filtered water
- 30 g apple cider vinegar
- 30 g agave syrup
- 1 tsp sea salt
Tikka Sauce
- 60 g extra virgin olive oil
- 2 tbsp curry powder
- 2 tbsp apple cider vinegar
- 1 tsp salt
Potato Breads
- 850 g water
- 425 g potato, peeled and cut into cubes (5 cm)
- 30 g fresh dill (approx. 1 bunch)
- fresh curry leaf, destemmed (approx. 1 handful)
- 425 g plain flour
- 450 g extra virgin olive oil, to fry (2 tbsp per batch)
- 4 avocados, peeled, cut into wedges
- micro herb, to garnish
- edible flowers, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4896.7 kJ / 1170.4 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Karbonhidrat
- 73.8 g
- Yağ
- 94.3 g
- Doymuş Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 11.8 g
- Sodyum
- 564.7 mg
Alternatif tarifler
Summer dahl
35 Min
Plant-based béchamel sauce
10min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
1sa 30 dk
Rainbow cauliflower sushi
50 dk
Cashew pouring cream
35 Min
"Egg and sausage" breakfast sandwich
1sa
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1sa 30 dk
Vegan gravy
40 dk
Pasta with leek and ajvar
30min
Pea and garden mint fritters
25min
Tofu scramble
25min
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5 min