Cihazlar ve Aksesuarlar
Crispy bread with tapenade
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
6 portions
Malzemeler
-
wholemeal bread loaf cut into slices and crusts removed1
-
extra virgin olive oil (approx. 1 tsp per slice of bread)
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
pickled capers drained30 g
-
garlic cloves3
-
roasted pine nuts100 g
-
pitted Kalamata olives60 g
-
fresh basil leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
771.8 mg
Protein
18.2 g
Kalori
1992.3 kJ /
474.3 kcal
Yağ
24.5 g
Lif
8 g
Doymuş Yağ
5.6 g
Karbonhidrat
41.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Vegetarian Kitchen
87 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Apple and ginger paste
6 Std. 15 Min
Star anise and cinnamon syrup
45 Min
Tomato ketchup
1 Std. 25 Min
Béarnaise sauce
10 Min
Basil pesto
10 Min
Saffron arancini
25 Std. 25 Min
Raw cauliflower tabouli
30 Min
Black tahini and beetroot hommus
1 Std. 10 Min
Pasta alla puttanesca
35 Min
Cypriot grain salad
45 Min
White bean dip with chimichurri
15 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min