Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 ramo espargos verdes s/ as partes fibrosas, cortados em fatias (5 mm aprox.)
- 50 g presunto serrano cortado em cubos
- 2 dentes de alho
- 40 g azeite
- 1 pitada de colorau
- 1200 g água
- 2 cubos de caldo de legumes
- 50 g massa tipo vermicelli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 507.1 kJ / 121.2 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 9.4 g
- Yağ
- 7.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 235.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de nabiças
35min
Sopa de espinafres e cotovelinhos
35min
Sopa de alho-francês e nabiças
45 min
Caldo-verde de feijão branco
40min
Creme de espinafres, coco e curgete com croutons aromatizados
50min
Sopa de ervilhas com hortelã
20min
Sopa de thenthuk
1u.
Sopa de legumes
55min
Sopa marroquina apimentada de lentilhas
40min
Sopa de grão-de-bico com espinafre
40min
Sopa de nabo e alho-francês
1u.
Sopa de grão com agrião e chouriço
30min