Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g cenoura cortada em pedaços (2 cm aprox.)
- 250 g alho-francês cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- 1 c. sopa de caril em pó
- 50 g azeite
- 600 g abóbora-manteiga s/ casca e s/ sementes, cortada em pedaços (3-4 cm aprox.)
-
500 - 600
g água
veya 500 - 600 g caldo de legumes líquido - 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
-
100
g natas
veya 100 g leite evaporado ou queijo-creme -
Croutons q.b. p/ guarnecer
veya Cebolinho ou Natas q.b. p/ guarnecer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1351.3 kJ / 323 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 31.6 g
- Yağ
- 22.3 g
- Doymuş Yağ
- 7.5 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 641.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de abóbora-manteiga e gengibre
35min
Sopa de abóbora e hortelã
40min
Sopa de couve-flor e grão-de-bico
50 min
Sopa de couve-flor e bacalhau com bacon
30 min
Sopa de alho-francês com croutons
55 Min
Sopa de ervilhas com hortelã
20 min
Sopa de abóbora
35min
Sopa de curgete com abóbora e burrata
50 min
Sopa de curgete com cebolinho
40min
Sopa de batata e abóbora com camarão
45 min
Creme de couve-flor
45 min
Creme de abóbora e hortelã
40min