Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Macadamia Ricotta
- 255 g macadamia nuts, raw (see Tip)
- water, to soak
- 1 lemon
- 85 g ice cubes
- 2 tbsp nutritional yeast
- 1 tsp salt (see Tip) (isteğe bağlı)
- 15 g extra virgin olive oil
Pistachio Pesto
- 1 lemon
- 1 tsp salt
- 170 g pistachio nuts, peeled and unsalted
- 100 g fresh basil, leaves only
- 60 g fresh spinach leaves
- 225 g extra virgin olive oil
Sun-Dried Tomato Pesto
-
200
g sun-dried tomatoes
veya 200 g sun-dried tomatoes, in oil, drained - 200 g Roma tomatoes, halved
- 15 g fresh basil, leaves only
- 1 shallot, halved
- 140 g red bell pepper, cut into pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 15 g lemon juice
- 30 g agave syrup
- 1 tsp salt
Herb Oil
- 30 g fresh parsley, leaves only
- 15 g fresh basil, leaves only
- 15 g fresh spinach leaves
- 225 g extra virgin olive oil
Assembly
- 225 g zucchini (approx. 15 cm long)
- salt, to season
- black pepper, ground, to season
- 3 heirloom tomatoes (medium-sized)
- basil, fresh, e.g. petite Italian basil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 5839 kJ / 1395.6 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 46.8 g
- Yağ
- 133.2 g
- Doymuş Yağ
- 20.4 g
- Lif
- 14.9 g
- Sodyum
- 1271.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20min
Creamy Potato Salad
Değerlendirme yok
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45 Min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM5)
Değerlendirme yok
New potato and asparagus salad with dill pesto
40min
Vegan coffee smoothie
10 min
Cod with aïoli
40min
Stout Brownies
45 Min
Pour Over Coffee
5min
Roasted Garlic
15 min
Flan Pudding
3h