Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
TM6 TM5

Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi

5.0 (1 değerlendirme)

Malzemeler

  • 120 g kabak, soyulmuş,
    parçalara bölünmüş (2-3 cm)
  • 130 g patates, soyulmuş, parçalara
    bölünmüş (2-3 cm)
  • 20 g bezelye, taze ya da dondurulmuş
  • 50 g dana bonfile, sinirsiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
    veya 50 g kuzu sırtı fileto, sinirsiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
  • 250 g su
  • 1 - 2 tk zeytinyağı (isteğe bağlı)

Besin Değeri
şuna göre 1 porsiyon
Kalori
469 kJ / 112 kcal
Protein
8.1 g
Karbonhidrat
12 g
Yağ
3.6 g
Lif
3.7 g
Sodyum
35 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler