Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
120
g kabak, soyulmuş,
parçalara bölünmüş (2-3 cm) -
130
g patates, soyulmuş, parçalara
bölünmüş (2-3 cm) - 20 g bezelye, taze ya da dondurulmuş
-
50
g dana bonfile, sinirsiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
veya 50 g kuzu sırtı fileto, sinirsiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm) - 250 g su
- 1 - 2 tk zeytinyağı (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 469 kJ / 112 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 35 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35min
Pirinç ve Hindili Sakız Kabağı Çorbası
Değerlendirme yok
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45 min
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20 min
İrmik, Elma ve Süt Lapası
10min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35min
Tahıllı Elma Lapası
10min
Havuçlu Meyve Lapası
25min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 min
Armutlu Yulaf Kreması
10min
Patates ve Havuç Püresi
45 min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10min