Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g armut, kabukları soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 20 g muz, dilimlenmiş (2 cm)
- 20 g yulaf gevreği
- 90 g su
- 1 tk zeytinyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 721 kJ / 173 kcal
- Protein
- 3.53 g
- Karbonhidrat
- 24.83 g
- Yağ
- 6.57 g
- Lif
- 4.29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tahıllı Elma Lapası
10 Min
Tahıllı Meyve Lapası
10 Min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 min
Yulaflı Meyve Püresi
20 Min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 Min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 Min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 Min
Yulaflı Hurmalı Muhallebi
10 Min
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20 Min
İrmik, Elma ve Süt Lapası
10 Min
Havuçlu Meyve Lapası
Değerlendirme yok
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 min