Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g havuç, dilimlenmiş (1 cm)
-
50
g brokoli, parçalara bölünmüş
(2-3 cm) -
40
g karnabahar, parçalara bölünmüş
(2-3 cm) -
20
g kereviz kökü, parçalara bölünmüş
(2-3 cm) - ⅛ sarımsak, rendelenmiş (isteğe bağlı)
- 300 g su
- 1 yumurta sarısı (isteğe bağlı)
- 20 g yulaf unu
- 4 - 5 adet taze maydanoz yaprağı
- 1 tk sıvı yağ
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Karbonhidrat
- 2.7 g
- Yağ
- 1.9 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Taze Otlu Fasulye Köftesi
25 min
Burrata Peynirli Pancar Carpaccio
1h 25min
Kabaklı Nohutlu Balık Köftesi
30 min
Küpler Halinde Havuç Püresi
Değerlendirme yok
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 min
Küpler Halinde Bal Kabağı Püresi
45 Min
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35 Min
Sebzeli Köfte
50 min
Hellimli Pancar Salatası
20 min
Bulgurlu Maydanozlu Köfte
55 Min
Glütensiz Fırın Mücver
50 min