Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di formaggio Castelmagno a pezzi
- 40 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 50 g di vino bianco secco
- 750 g di acqua calda (non bollente)
-
1
cucchiaino di sale
veya 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale - 150 g di pere Williams, mature sbucciate e a dadini (1 cm)
- 30 g di burro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2036 kJ / 486.5 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Karbonhidrat
- 68.5 g
- Yağ
- 20.9 g
- Doymuş Yağ
- 4.9 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 651.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bundt Cake ai fiori e frutti di bosco
Değerlendirme yok
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40 dk
Risotto porri e finocchi
40 dk
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Pasta agretti e ricotta
45 dk
Risotto timo e toma
35 Min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 Min
Risotto alle castagne
30min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1sa
Risotto pere e Taleggio
40 dk
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40 dk
Risotto pere e Gorgonzola
40 dk