Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Karotten (ca. 150 g), in Stücken
- 2 Stück Stangensellerie (ca. 100 g), in Stücken
- 1 rote Zwiebel (ca. 80 g), halbiert
- 20 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen, in Scheiben
- 1 TL Salz
- 1 gestr. TL Koriander, gemahlen
- 1 gestr. TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 gestr. TL Zimt, gemahlen
- ½ - 1 gestr. TL Chiliflocken, getrocknet (Pul-Biber), nach gewünschter Schärfe
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 500 g Wasser
- 100 g Kirschtomaten
- 50 g Orzo-Nudeln (kleine Nudeln in Reisform)
- 250 g Kichererbsen, gegart, abgetropft
- 20 - 30 g Zitronensaft
- 3 EL frische Petersilie, fein geschnitten
- 3 EL frischer Koriander, fein geschnitten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 958 kJ / 229 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 8.7 g
- Sodyum
- 512 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orientalischer Linseneintopf
35min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35min
Kichererbsen und Tomaten Rogan Josh
25 Min
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1h 10min
Schwarze-Bohnen-Chili mit Schokolade
1h 25min
Korma-Gemüse-Curry
25 Min
Auberginen-Linsen-Curry
30min
Veganer Bohnen-Eintopf
13 godz. 30 min
Pesto-Bohnen-Eintopf mit Nudeln
50min
Persisches Pilaw mit Masala-Joghurt
30min
Orientalischer Ofenblumenkohl mit Ahorn-Tahin-Sauce
1h
Auberginen-Tomaten-Curry
30min