Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 150 g di acqua, fredda
- 1 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 0 forte (almeno W320)
Impasto
- 1650 g di acqua (di cui 150 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 360 g di farina tipo 0 forte (almeno W320) + q.b.
-
10
g di malto in polvere
veya 10 g di miele - 10 g di burro
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- semi di papavero, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 863 kJ / 206 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotolini di farro
30h
Rosette di farro
17h 30min
Pane cosacco
16 Std.
Panini al latte dolci
12h
Panini coniglietto al formaggio
45 min
Baguette francese (TM6)
5óra
Pane ai cereali
3h
Grissini al sesamo
2 godz. 30 min
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Treccia di pane alle olive
5 godz. 30 min
Impasto base per pane
1u.
Pane semplice
4h