Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1810 g di acqua (di cui 210 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 400 g di farina tipo 0 forte (W 300) + q.b.
- 8 g di sale
- 1 cucchiaino di malto in polvere
- 100 g di burro a pezzi
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- semi di sesamo, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1610 kJ / 385 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nfigghiulate Siciliane
3 Std. 50 Min
Banettes rustiche
15h
Pane rustico svizzero
28h
Panini integrali alla paprika
3h 30min
Pane tartaruga
20 Std.
Baguette francese (TM6)
5 Std.
Michetta (TM6)
6 Std. 30 Min
Katmer (panini sfogliati turchi)
5 godz. 30 min
Mafalde siciliane
2 Std. 15 Min
Nodini alle olive
4 Std. 30 Min
Pane arabo
3h 30min
Pane semplice
4 Std.