Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Starter
- 40 g di chicchi di segale
- 20 g di pangrattato
- 110 g di acqua
Lievitino
- 150 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
veya 1 g di lievito di birra fresco - 110 g di farina di segale
Patate
- 500 g di acqua
- 180 g di patata a pasta farinosa, con la buccia
Pane
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1600 g di acqua (di cui 100 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 1 forte (almeno W320) + q.b.
- 8 g di sale
- 70 g di gherigli di noci
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 9282 kJ / 2283 kcal
- Protein
- 61 g
- Karbonhidrat
- 362 g
- Yağ
- 50 g
- Lif
- 32.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21sa
Pane morbido di farro
19h
Pane ai semi di girasole
22u.
Pane in padella
18 Std.
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane contadino
19h
Pane veneziano
18 godz. 30 min
Pane in cassetta semplice
19h
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6sa
Pane alla zucca e mandorle
5 godz.
Impasto base per pane
1 godz.
Pane semplice
4h