Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 g di gelatina in fogli
- acqua fredda q.b per l'ammollo della gelatina
- 250 g di panna fresca liquida
- 30 g di zucchero
- 1 tuorlo
- 60 g di pasta di pistacchio
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 5533 kJ / 1322 kcal
- Protein
- 18.6 g
- Karbonhidrat
- 44.6 g
- Yağ
- 120.2 g
- Doymuş Yağ
- 56.6 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 110.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Semifreddo alle noci
6 Std. 30 Min
Bon bon di marzapane
1 Std. 50 Min
Mousse al cioccolato fondente con panettone
3h 20min
Profiteroles al limone
1h 45 min
Bavarese al frutto della passione
3h
Zavata carsolina
5h
Semifreddo all'amarena
9 Std.
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2 Std.
Tartellette con crema al limone
4h
Alberello di bignè con crema diplomatica
2 Std.
Crostatine fragole e ganache al cioccolato
2h 30min
Crema Bimby al cioccolato TM6 (senza zucchero)
30 godz.