Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Starter
- 30 g di chicchi di grano
- 30 g di chicchi di segale
- 20 g di pangrattato
- 25 g di semi di lino
- 20 g di semi di sesamo
- 40 g di fiocchi di avena
- 300 g di acqua
Impasto
- 1600 g di acqua (di cui 100 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 340 g di farina tipo 2, forte (almeno W320)
-
10
g di malto in polvere
veya 10 g di miele - 10 g di burro freddo, a pezzi
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 4 cucchiai di semi di sesamo
- 1 cucchiaio di sale grosso (isteğe bağlı)
- farina di semola q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 874 kJ / 209 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciabatte (di Luca Montersino)
14h 15min
Pane semplice
4 Std.
Panini all'olio (TM6)
1hod. 10min
Panini all'olio
3h 10min
Michetta (TM6)
6 Std. 30 Min
Pane al latticello
18 Std.
Pane contadino
19 Std.
Pane toscano (TM6)
16 Std. 30 Min
Panino ai semi di papavero (per 1 persona)
3hod.
Pane al semolino
4 Std.
Baguette francese (TM6)
5u.
Pane veneziano
18h 30min