Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2000 g di latte intero fresco, pastorizzato o sterilizzato
- 50 g di yogurt bianco intero, non zuccherato
- 15 g di sale
- 2 g di caglio animale liquido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 5175.6 kJ / 1237 kcal
- Protein
- 66.3 g
- Karbonhidrat
- 93.2 g
- Yağ
- 67.1 g
- Doymuş Yağ
- 38.8 g
- Sodyum
- 6614 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yogurt
12 godz.
Primosale
4 godz. 45 min
Formaggella alle erbe
4 Std. 20 Min
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12 Std. 15 Min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min
Latte fritto genovese
5h 40min
Caciotta fresca piccante
8 godz.
Ricotta (TM6)
16óra 30p
Ricotta
5h 30min
Formaggio fresco
9 godz. 45 min
Yogurt con latte condensato
12 Std. 10 Min
Latte condensato
1 godz.