Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 175 g di acqua
- 1 g di lievito di birra fresco
- 175 g di farina tipo 1 forte (almeno W300)
Pane
- 1675 g di acqua (di cui 175 g fredda)
- 120 g di farina integrale
- 200 g di farina tipo 1 + q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1 g di lievito di birra fresco
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1199 kJ / 286 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 Std. 15 Min
Pane semplice
4h
Filone di segale
4h
Pane di segale
20h 30min
Pane al latticello
18 Std.
Treccine con semi di papavero
16 Std. 30 Min
Ciriola romana
10h 50min
Pane contadino
19 Std.
Cornetto di Matera
4h 30min
Baguette francese (TM6)
5h
Burger buns
4hod. 40min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24hod.