Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 175 g di acqua
- 1 g di lievito di birra fresco
- 175 g di farina tipo 1 forte (almeno W300)
Pane
- 1675 g di acqua (di cui 175 g fredda)
- 120 g di farina integrale
- 200 g di farina tipo 1 + q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1 g di lievito di birra fresco
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1199 kJ / 286 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciabattine
3h 30 min.
Panini sfogliati
3h 30 min.
Albicocche sottovuoto con crema inglese
2h 30min
Panino ai semi di papavero (per 1 persona)
3 Std.
Svedesi
7 godz. 30 min
Baguette francese (TM6)
5 Std.
Pane veneziano
18h 30min
Nodini alle olive
4 godz. 30 min
Filoncini di semola
4u.
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 Std.
Pancarrè ai 5 cereali
5 Std.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h