Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino di segale
- 130 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
veya 1 g di lievito di birra fresco - 100 g di farina di segale
Pane
- 1650 g di acqua (di cui 150 g fredda)
- 200 g di latticello freddo (vedere varianti)
- 150 g di farina di farro integrale + q.b.
- 100 g di farina manitoba
- 250 g di farina di segale
-
10
g di malto d'orzo in polvere
veya 10 g di miele - 5 g di lievito di birra fresco
- 10 g di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 10 porzioni
- Kalori
- 9836 kJ / 2415 kcal
- Protein
- 77 g
- Karbonhidrat
- 417 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 46.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane in cassetta semplice
19h
Pane semplice
4h
Corn bread (pane di mais)
1 Std. 30 Min
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Treccine con semi di papavero
16hod. 30min
Pane di patate e noci
21h
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21h
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12 Std. 15 Min
Pane ai semi di girasole
22u.
Pane contadino
19h
Pai Bao (pane asiatico)
5 Std. 30 Min
Pane arabo
3h 30min