Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Formaggio fresco alle noci
- 1500 g di latte intero fresco
- 200 g di panna acida, 18% di grassi
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di gherigli di noci
- acqua, bollente, q.b.
Pane al siero di latte
- 320 g di farina di forza (con circa il 13% proteine)
- 100 g di farina integrale
- 50 g di olio di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 1 cucchiaino di sale
- miele, per servire (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1437.2 kJ / 343.5 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Karbonhidrat
- 36.8 g
- Yağ
- 17.9 g
- Doymuş Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 366.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yogurt
12sa
Primosale
4sa 45 dk
Formaggio spalmabile alla soia
14sa 30 dk
Primo sale
13sa 30 dk
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15sa 30 dk
Pane contadino ai cereali
7sa
Ricotta (TM6)
16sa 30 dk
Pagnotte integrali con lievito madre
4 Std.
Formaggio fresco
9 godz. 45 min
Pane di kamut e farro
4 Std.
Filoncini di semola
4 Std.
Pane nero siciliano
8h 50min