Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Burro alle olive
- 500 di panna fresca liquida (min 30% di grassi)
- 100 g di acqua fredda
- 80 g di olive verdi denocciolate
Impasto
- acqua q.b. fino ad arrivare a 300 g di liquidi
- ½ cucchiaino di zucchero
- 1 cubetto di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 600 g di farina tipo 0
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1706.6 kJ / 407.9 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Karbonhidrat
- 47.7 g
- Yağ
- 21.8 g
- Doymuş Yağ
- 9.6 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 412 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pa Gialt (Pane giallo)
3 Std. 30 Min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2h
Nocciole tartufate
1h 10min
Bicchierini mimosa salati
2h
Focaccia a bastone
5h
Cracker stella con verdure e ceci insaporiti
40min
Panini alberelli segnaposto
3 godz.
Insalata piccante di gamberi
30min
Croccante a nido d'ape
1 godz. 30 min
Spaghetti di mele in insalata con dressing agrumato
15 min
Tortini mele e cannella
1 godz. 30 min
Impasto per pane veloce
45 min