Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pre-impasto
- 50 g di acqua, tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
- 60 g di farina di farro integrale
Starter
- 150 g di acqua
- 50 g di farina di farro integrale
Pane
- 1760 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 10 g di miele
- 400 g di farina di farro integrale + q.b.
- 5 g di psillio
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 1 cucchiaio di sale grosso (isteğe bağlı)
- 1 cucchiaio di semi di cumino (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 637 kJ / 152 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane di kamut e farro
4 Std.
Pane semplice
4 Std.
Pane morbido di farro
19u.
Pane di grano saraceno
2 Std. 35 Min
Pane di segale e erbe aromatiche
17 godz. 30 min
Filone di segale
4 Std.
Rosette di farro
17 godz. 30 min
Pane di segale
20 godz. 30 min
Pane ai semi di girasole
22 godz.
Pane al latticello
18 godz.
Panini di segale
12h
Pane ai semi misti
5 Std. 20 Min