Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pre-impasto
- 50 g di acqua, tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
- 60 g di farina di farro integrale
Starter
- 150 g di acqua
- 50 g di farina di farro integrale
Pane
- 1760 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 10 g di miele
- 400 g di farina di farro integrale + q.b.
- 5 g di psillio
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 1 cucchiaio di sale grosso (isteğe bağlı)
- 1 cucchiaio di semi di cumino (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 637 kJ / 152 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosette di farro
17 godz. 30 min
Pane morbido di farro
19h
Pane ai semi di girasole
22h
Pane di segale e erbe aromatiche
17 godz. 30 min
Pane al latticello
18 Std.
Filone di segale
4u.
Pane contadino
19h
Impasto per pizza di segale
2 Std. 10 Min
Pane ai cereali
3 Std.
Pane di kamut e farro
4u.
Pane in cassetta semplice
19h
Pane semplice
4u.