Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pre-impasto
- 50 g di acqua, tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
- 60 g di farina di farro integrale
Starter
- 150 g di acqua
- 50 g di farina di farro integrale
Pane
- 1760 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 10 g di miele
- 400 g di farina di farro integrale + q.b.
- 5 g di psillio
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 1 cucchiaio di sale grosso (isteğe bağlı)
- 1 cucchiaio di semi di cumino (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 637 kJ / 152 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane in cassetta semplice
19 Std.
Pane semplice
4u.
Pane ai semi di girasole
22h
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pan brioche integrale
21h 45min
Pane cosacco
16h
Pane di segale
20 Std. 30 Min
Pan brioche integrale
21h 45min
Pane alle ciliegie e semi di lino
4h 15min
Pagnotta rustica
3u.
Pane morbido di farro
19 Std.
Pane veneziano
18h 30min