Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 600 g di polenta fredda, a pezzi
- 220 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 40 g di burro morbido, a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2205 kJ / 527 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Karbonhidrat
- 65.4 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spatzle verdi alla carbonara
1 godz.
Gnocchi alla romana
1 godz. 15 min
Canederli allo speck
2 godz. 40 min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1 godz.
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 min
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 Std. 10 Min
Gnocchi di spinaci
55min
Strangolapreti alla trentina
4h
Spatzle agli spinaci
1 godz.
Spatzle alla barbabietola
30min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min