Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 600 g di polenta fredda, a pezzi
- 220 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 40 g di burro morbido, a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2205 kJ / 527 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Karbonhidrat
- 65.4 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 godz. 10 min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1 Std. 30 Min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30min
Canederli allo speck
2u. 40min
Gnocchi di spinaci
55min
Strangolapreti alla trentina
4 Std.
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1 Std. 30 Min
Spatzle agli spinaci
1h