Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Black Garlic Purée
- 100 g black garlic
- 70 g apple juice
Aubergine Miso Spread
- 50 g sunflower oil
- 200 g aubergine, diced (1 cm)
- 40 g miso
- 40 g tahini
- 40 g liquid vegetable stock
- 1 tsp ground cumin
Aubergine Halves
- 1 aubergine
- 3 tsp sunflower oil
-
250
g hen of the woods mushroom, pulled into individual strands
veya fresh king oyster mushroom, pulled into individual strands - 2 Tbsp unsalted butter, diced
Serving
- 16 edible flowers
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1832 kJ / 444 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 39 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 7.8 g
- Sodyum
- 500 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coconut Creamed Kale
20 min
Avocado and Basil Dressing
10 min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1h
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1 Std. 15 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Pea Gazpacho
4h 15min
Bolivian Rice Pilaf
45 min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1h
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35 min