Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g dried chickpeas
- water, for soaking chickpeas
- 100 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- ½ bunch fresh coriander, thick stems removed, cut in pieces, plus extra roughly chopped for serving
- ¼ bunch fresh parsley, thick stems removed, cut in pieces, plus extra roughly chopped for serving
- ¾ tsp ground cumin
- 1 ½ tsp salt
- 1 pinch chilli powder, any type
- 1 dash lemon juice
- 1 medium egg
- 30 g breadcrumbs (see tip)
- 40 g sesame seeds
- 40 g nigella seeds
- 40 g olive oil
- 200 g mixed peppers, cut in strips (5 mm x 5 cm)
-
10
g yellow curry paste
veya red curry paste - 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g coconut milk
-
1 - 2
pinches sugar
veya coconut sugar, to taste - ¼ tsp ground black pepper
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade -
vegetable oil, for frying
veya sunflower oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3099 kJ / 741 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 46 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 14 g
- Sodyum
- 676 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegetarian Chilli
35min
Korean Ramen with Tofu
50 Min
Chickpea Pancakes
20min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM6)
40 Min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
Değerlendirme yok
Cauliflower Tacos Al Pastor
1 Std. 10 Min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Kingclip with Chakalaka Vegetables and Dill Butter
50 Min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Sumac and Tahini Houmous
10 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min