Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 320 g di pasta tipo tonnarelli
- 15 - 20 grani di pepe nero
- 200 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- pepe nero macinato fresco, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2048.5 kJ / 489.5 kcal
- Protein
- 21.9 g
- Karbonhidrat
- 64.7 g
- Yağ
- 17.7 g
- Doymuş Yağ
- 8.7 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 948.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 min
Mezze maniche con noci, gorgonzola e fichi secchi
30 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Sfoglia alla crema gianduia e nocciole tostate
45 min
Pennette all'arrabbiata veloci
20min
Gnocchi al gorgonzola dolce
20min
Spaghetti alla carbonara con Cottura Sottovuoto
2h
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Penne alla Norcina
45 min
Spaghettoni cacio e pepe
25 min
Pasta alla gricia
30 min
Spaghetti cacio e pepe
35 min