Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di spinaci baby freschi
- 120 g di latte
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 100 g di formaggio primo sale a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 30 g di gherigli di noci
- 60 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1114 kJ / 266.3 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Karbonhidrat
- 3.6 g
- Yağ
- 22.7 g
- Doymuş Yağ
- 8.4 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 622.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zabaione allo spumante
15min
Petto d'anatra con zabaione all'arancia
2h 20min
Fonduta di formaggio
20min
Zabaione al sidro
15min
Vinaigrette orientale al coriandolo
10min
Paté ai due salmoni
1h
Salsa olandese
15min
Zabaglione
15min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16 Std. 30 Min
Minestra sudicia
5 Std.
Flan ai quattro formaggi
1h
Bagna cauda
35min